Визначення сроку ефективного використання способу відновлення деталі - Тарабанов, Є. О.; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (ТДАТУ, 2020)
Пропонуєма аналітична модель дає можливість встановити строк ефективного використання того чи іншого способів відновлення поверхні ремонтуємої деталі при той чи іншої рентабельності способу.
Keywords: аналітична модель; відновлення деталей; відновлення зношеної поверхні деталей; графоаналітичний метод