Моніторинг фінансового стану підприємства в системі його економічного управління - Бромирський, Б. О.; Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsainko, Mykola (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Економічне управління підприємством потребує точних економічних розрахунків, ретельного та всебічного аналізу господарської діяльності. Управлінські рішення повинні базуватися на об’єктивній оцінці результатів господарської діяльності підприємства, визначенні впливу факторів на значення результативних показників, виявленні недоліків та «вузьких місць», розрахунку господарських резервів, ретельному обґрунтуванні перспектив подальшого розвитку. Центральні місце в аналізі господарської діяльності відведено фінансовому аналізу – аналізу фінансових результатів та фінансового стану підприємтва
Keywords: економічне управління підприємством; господарська діяльність; управлінські рішення; моніторинг; фінансовий стан підприємства; фінансовий аналіз