Опис до патенту на корисну модель № 99468 "Спосіб визначення розподілення концентрації аероіонів на горизонтальній площині від джерела спрямованого аероіонного випромінювання" - Чураков, А. Я.; Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana; Прийма, Сергій Миколайович; Прийма, Сергей Николаевич; Pryima, Serhii; Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Спосіб визначення розподілення концентрації аероіонів на горизонтальній площині від джерела спрямованого аероіонного випромінювання полягає у визначенні відстаней від джерела аероіонного випромінювання. Визначення аероіонного розподілення відбувається шляхом введення площини-посередника
Keywords: концентрація аероіонів; джерела спрямованого аероіонного випромінювання; іонно-електронні технології; проектування технічних систем іонізації