Аграрна молодь запропонувала бізнес-плани зі створення сільскогосподарських кооперативів - (:unkn) unknown (My University, 2014)
26 вересня в ТДАТУ підвели підсумки регіонального конкурсу на кращій бізнес-план із створення сільськогосподарських кооперативів.
Keywords: ТДАТУ