Критерії вибору виду транспортування та транспорту - Єльцов, С. (ТДАТУ, 2021)
До основних критеріїв при виборі способу перевезення і виду транспорту належать: мінімальні витрати на транспортування; заданий час транзиту (доставки вантажу); максимальна надійність і безпека; мінімальні витрати (збитки), пов'язані з запасами в дорозі; потужність і доступність виду транспорту.
Keywords: логістичний менеджмент; виробничо-технічна база; лізинг; збереження вантажу; надійність доставки; інформаційна система