Обгрунтування доцільності використання газобалонного обладнання для покращення екологічних та економічних показників роботи дизельних двигунів - Черевко, Ю. І.; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (ТДАТУ, 2018)
Дослідження доцільності використання газобалонного обладнання для покращення екологічних та економічних показників роботи дизельних двигунів.
Keywords: використання газобалонного обладнання; дизельні двигуни; дизельне паливо; застосування методу конвертації