Ветерану Веливої Вітчизняної Тимофію Лукінову - 90! - Турчина, С. (My University, 2010)
Багато ветеранів Великої Вітчизняної війни працювали в післявоєнні роки у нашому навчальному закладі. Кожного року 9 Травня збираються вони на подвір'ї університету І відправляються на міський мітинг, присвячений Великій Перемозі. Але з кожним роком їх стає все менше...
Keywords: ТДАТУ