Розвиток малого бізнесу в Україні - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (ЛНАУ, 2019)
Основною успішного розвитку малого бізнесу в Україні є побудова фінансової політики державної підтримки з урахуванням інституційного підходу. Важливим заходом щодо забезпечення розвитку малого бізнесу є формування сучасної фінансової інфраструктури підтримки підприємництва в Україні. Зарубіжний досвід державної фінансової підтримки малого бізнесу зумовлює необхідність розширення функціональності вітчизняних інститутів державної підтримки з посиленням їх стимулюючої функції.
Keywords: ринкова економіка; мале підприємництво; малий бізнес; ринок; фінансова політика