Формування механізмів розвитку збуту підприємств - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia; Коровніченко, А. В. (My University, 2020)
Наведені положення спонукають до подальшого розвитку та формування дієвих механізмів розвитку збуту підприємств шляхом ґрунтовних досліджень, аналізу та синтезу отриманих даних щодо ринкового положення та ринкової діяльності, подальшого використання релевантної інформації у процесі розробки методів впливу на ринок.
Keywords: збутова діяльність; економіка України; сільськогосподарське машинобудування; промислові підприємства; ринок техніки; імпорт