За "круглим столом" - Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna (My University, 2015)
16 та 19 червня відбулася робота "круглих столів" за темою "Компетентнісний підхід освітньої діяльності ТДАТУ в межах формування спеціальностей "Агрономія", "Харчові технології", "Машинобудування"
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ