Масляну святкували, Весноньку зазивали - Турчина, С. (My University, 2014)
У 2014 році початок Масляної випав на 24 лютого. Студентам нашого університету дуже подобається це свято, тому й готувалися до нього ретельно і заздалегідь. 27 лютого відбулося велике дійство.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ