Оцінка величини заглиблювального моменту для переднєнавісних машин/знарядь. Методичні вказівки до лабораторної роботи №2 з дисципліни «Використання техніки в АПК МВР» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» (на основі бакалавра). - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Ознайомлення майбутніх фахівців із методикою та набуття ними практичних навичок у визначенні величини заглиблювального моменту для переднєнавісних машин/знарядь.
Keywords: переднєнавісні машини; переднєнавісні знаряддя; агроінженерія; методичні вказівки