Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт
Keywords: фермерське село; енергетичні ресурси; світове господарство; аграрний ринок; концептуальні засади; маркетинг; зернопродуктивний комплекс АПК; диверсифікація виробництва; малий бізнес; територіальні громади