Figma vs photoshop - Федоров, В. О.; Чаусова, Н. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Конструювання інтерфейсу та дизайн сайтів потребує знання різнопланових ресурсів проектування, графічних редакторів, великих зусиль і командної роботи, що зазвичай виконується за допомогою хмарних ресурсів
Keywords: інтерфейс; дизайн сайтів; графічний редактор; порівняння характеристик класичних графічних редакторів з хмарним сервісом Figma.