Аспекти обґрунтування конструкції засобу лабораторного визначення олійної/зернової домішки - Мельник, С. М. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
В сьогоднішніх. умовах визначення відсотку олійної домішки у відходах та продуктах проміжної переробки насіння, що за концепцією «циркулярної економіки» має ресурсну цінність, стикається з трьома проблемами: відсутністю апробованих методів відбору проби у відходах, відсутністю методів підготовки репрезентативних зразків проби та відсутністю засобів техніко технологічного забезпечення лабораторного визначення кількості олійної домішки.
Keywords: олійна домішка; зернові домішки