Вплив передпосівної обробки насіння на ріст та розвиток рослин пшениці озимої - Кенєва, Вікторія Анатоліївна; Кенева, Виктория Анатольевна; Kenieva, Viktoriia (My University, 2018)
Протруєння насіння – це найважливіший спосіб захисту рослин від насіннєвої та ґрунтової інфекцій, воно є найбільш екологічним способом захисту рослин від хвороб і дозволяє зменшити втрати врожаю на 12-14%. Тому метою наших досліджень було визначення впливу передпосівної обробки насіння хімічними протруйниками на ріст та розвиток рослин пшениці озимої.
Keywords: захистр рослин; якість грунтів; якість продукції рослинництва; обробка насіння