Глобальні проблеми економіки України через призму інформаційних ресурсів - Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana (Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2017)
UK: В статті розглядаються проблеми розширення торговельних можливостей в Україні, зокрема експорту продукції малих підприємств. За підтримки Міжнародного торговельного центру в Україні була розроблена Дорожня карта стратегічного розвитку торгівлі України 2017-2021 роки «Експортна стратегія України». Викладено основні її принципи. Акцентовано увагу на глобалізації економіки і використання інформаційних ресурсів. Такою однією з інформаційних систем є система обліку. RU: В статье рассматриваются проблемы расширения торговых возможностей в Украине, а именно экспорт продукции малых предприятий. При поддержке Международного торгового центра в Украине была разработана Дорожная карта стратегического развития торговли Украины 2017-2021 года «Экспортная стратегия Украины». Изложены основные ее принципы. Акцентировано внимание на глобализации экономики и использования информационных ресурсов. Такой одной из информационных систем является система учета. EN: In the article the problems of expanding trade opportunities in Ukraine, namely exports of small enterprises. With the support of the International trade centre in Ukraine was developed a Road map for strategic development of trade of Ukraine 2017-2021 years, "Export strategy of Ukraine". Set out its basic principles. The attention is focused on the globalization of the economy and use of information resources. Such an information system is the accounting system.
Глобальные проблемы экономики Украины через призму информационных ресурсов
Global problems of economy of Ukraine through the prism of information resources
Keywords: експорт; глобалізація; малі підприємства; міжнародний ринок; облік; экспорт; глобализация; малые предприятия; международный рынок; информационные ресурсы; учет; exports; globalization; small businesses; international market; information resources; accounting