Електретний електрогенеруючий пристрій. Опис до патенту на корисну модель № 157116. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Постол, Юлія Олександрівна; Вдовін, Богдан Валерійович; Петров, Віктор Олексійович; Попова, Ірина Олексіївна (My University, 2024)
Електретний електрогенеруючий пристрій, що включає зовнішній металевий електрод, електретну мембрану, внутрішній металевий електрод, причому зовнішній металевий електрод виконаний у вигляді ємності, в яку залито рідину, електретна мембрана встановлена на внутрішній поверхні зовнішнього металевого електрода, внутрішній металевий електрод занурено в рідину, а зовні встановлено концентратор сонячної енергії.
Keywords: електретний електрогенеруючий пристрій; електретна мембрана; зовнішній металевий електрод; внутрішній металевий електрод; рідинне середовище; концентратор сонячної енергії; електростатичний генератор