Інформаційно-вимірювальна система діагностування трифазних низьковольтних асинхронних електродвигунів в процесі експлуатації - Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (ТДАТУ, 2020)
Впровадження та технічна реалізація розробленої інформаційновимірювальної система діагностування трифазних асинхронних електродвигунів дозволить вирішити задачу підвищення експлуатаційної надійності електроприводу робочих машин технологічних ліній.
Keywords: асинхронний електродвигун; електропривод; інформаційно-вимірювальної системи; електродвигун