Опис до патенту на корисну модель № 35352 "Ґрунтообробний мотоблок" - Катюха, А. А.; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr; Смуригін, В. М. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Ґрунтообробний мотоблок, що містить раму, привідний електродвигун, колеса, робочі органи, який відрізняється тим, що він оснащений пристроєм керування, який складається з блока задання напруги, вузла порівняння, підсилювачів, керованого регулятора постійної напруги, привід- ного двигуна постійного струму, блока тензодатчиків та блока живлення, які з'єднані між собою в єдину замкнену систему
Keywords: мотоблок; привідний електродвигун; робочі органи; пристрій керування; блок живлення