Формування готовності майбутніх учителів початкової школи до проєктування навчального середовища на основі синергетичного підходу - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla; Рибальченко, Ніна Павлівна; Рыбальченко, Нина Павловна; Rybalchenko, Nina (My University, 2021)
UK: Авторами розглядається цифровізація освіти як тенденція модернізації освітнього середовища. Визначаючи позитивний потенціал цифровізації, доведено, що цифрові технології надають безліч варіантів при проектуванні освітнього середовища. При цьому освітній простір, що формується цифровізацєю, має риси універсальності. EN: The authors consider the digitalization of education as a trend of modernizing the educational environment. Identifying the positive potential of digitalization, it is proved that digital technologies provide many options for designing an educational environment. At the same time, the educational space formed by digitalization has features of universality.
Keywords: освіта; цифровізація; освітній простір; освітнє середовище; цифрові технології; digitalization; education; educational space; educational environment; digital technologies