Збірник наукових праць магістрантів і студентів: факультет Інженерії і комп’ютерних технологій: кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2019)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами наукової роботи молодих вчених, магістрантів та студентів в галузі обладнання, процесів, енергетики, автоматизації, моделювання, обслуговування та ремонтних робіт переробних і харчових виробництв та переробки сільськогосподарської продукції.
Keywords: вітрова енергетика; сонячна енергетика; заморозка продуктів харчування; пляшкомийні машини; сушіння олійних культур; вібровідцентровий сепаратор; зерносушильна техніка; утилізація відходів; виробництво зефіру