Техніко-інформаційне забезпечення дистанційного керування основними процесами в агровиробництві - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Педченко, Анна Павлівна; Педченко, Анна Павловна; Pedchenko, Anna; Мельник, О. В. (My University, 2021)
Слід зазначити, що застосування дистанційного керування у галузях виробництва аграрної продукції обмежено лише наявністю інтернет. До операцій які можуть бути керовані дистанційно можна віднести як рослинницькі виробництва так і тваринницькі.
Keywords: агровиробництво; оператори виробничих процесів; архітектура мобільних технологій; Bluetooth; WI-FI; GPS; модуль для керування навантаженнями