"Лідери АПК ХХІ століття" - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2014)
Студенти ТДАТУ прийняли участь у ХVI зльоті іменних стипендіатів та відмінників навчання
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ