Опис до патенту на корисну модель № 107561 "Пароежекторний сушильний пристрій" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Саплін, С. А. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Пароежекторний сушильний пристрій містить повітропідігрівач, вентилятор, сушильну камеру та патрубок для під'єднання до повітря підігрівача. На шляху потоку повітря встановлений охолоджувач-підсушувач, виконаний у вигляді випарника холодильної машини, а патрубок відведення конденсату встановлено в нижній частині випарника
Keywords: пароежекторний сушильний пристрій; повітропідігрівач; вентилятор; сушильна камера; патрубок; охолоджувач-підсушувач; холодильна машина; випарник