Обґрунтування параметрів форми та положення вивантажувального кормопроводу подрібнювача-змішувача грубих кормів - Матковський, Олександр Іванович; Матковский, Александр Иванович; Matkovskyi, Oleksandr; Кузьмінов, В. В. (ТДАТУ, 2010)
UK: У статті розглянуто умови забезпечення збільшення відстані вивантаження компонентів кормової суміші з вивантажувальної камери подрібнювача-змішувача. RU: В статьи рассмотрены условия, которые обеспечат увеличение расстояния выгрузки компонентов кормовой смеси из выгрузной камеры измельчителя-смесителя. EN: In clauses conditions which will provide increase in distance of a unloading of components of a fodder mix from chambers of a grinder - the amalgamator are considered.
Обоснование параметров формы и положения выгрузного кормопровода измельчителя-смесителя грубых кормов
Substantiation of parameters of the form position fodder wire unloading rough forages of the grinder-amalgamator
Keywords: подрібнювач-змішувач грубих кормів; вивантажувальна камера; напрямок руху часток кормів; швидкість руху часток кормів