Використання електромагнітних полів ВЧ та НВЧ в технологіях підготовки насіння зернових до сівби - Долов, С. С.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2016)
Використання технології обеззаражування насіння на базі розроблених технічних засобів ВЧ і НВЧ дозволяє знизити загальні витрати на обробку 1 т насіння зернових культур в порівнянні з існуючими технологіями обеззаражування насіння, знизити енергоємність та металоємність у 15-20 разів, підвищити врожайність на 10-15 %.
Keywords: використання електромагнітних полів ВЧ та НВЧ; насіння зернових; сівба; обеззаражування насіння; врожайність