Застосування електронних засобів обліку та контролю якості знань студентів - Темніков, Геннадій Євгенович; Темников, Геннадий Евгеньевич; Temnikov, Hennadii (ТДАТУ, 2017)
UK: В статті наведені результати впровадження електронного журналу контролю успішності і відвідування в Таврійському державному агротехнологічному університеті. EN: The article presents the results of the implementation of the elec-tronic journal of monitoring progress and attendance in the Tauride State Agro-technological University.
The use of electronic means of accounting and control of quality of students' knowledge
Keywords: електронний журнал; кредитно-модульна система; контроль якості знань; контроль успішності; поточна успішність; показники ефективності; інтернет-технології; документообіг; electronic journal; credit-modular system; quality control knowledge