Сучасний стан вмісту гумусу в грунтах Вінницької області - Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym (My University, 2019)
Проаналізовано сучасний стан вмісту гумусу в ґрунтах Вінницької області. Виявлені основні причини його зниження. Запропоновано шляхи підвищення рівня гумусу в ґрунтах.
Keywords: гумус; поживні речовини; ґрунт