Опис до патенту на корисну модель № 140161 "Донний дисковий розсіювач із коноїдальним аераційним стояком" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Донний дисковий розсіювач із коноїдальним аераційним стояком включає аераційний стояк, радіальний донний розсіювач конусної форми, скоси-поділювачі секцій, нижнє відділення аерації. Внутрішня поверхня аераційного стояка виконана коноїдальної форми
Keywords: донний дисковий розсіювач; водоочисне обладнання; очищення побутових стічних вод