Експериментальні дослідження з оптимізації ефективності очищення повітря від пилу за допомогою ротаційного протипотокового очисника повітря - Мохнатко, Ірина Миколаївна; Мохнатко, Ирина Николаевна; Mokhnatko, Iryna (ТДАТУ, 2013)
UK: Робота присвячена експериментальним дослідженням з оптимізації ефективності очищеня повітря від пилу за допомогою ротаційного протипотокового очисника повітря. EN:Works devoted to the problem of pilot studies to optimize the efficiency of air filtration and justification of the design parameters of the rotary upwind air purifier.
Еxperimental study on optimization performance dust extraction by rotating the upwind air purifier
Keywords: очисник повітря; радіус ротора; пиловіддільник