Спосіб визначення траєкторії руху машинно-тракторного агрегату - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Латоша, В. В. (ТДАТУ, 2020)
Аналіз роботи МТА свідчить про необхідність застосування рульового управління в якому передавальне відношення рульового механізму зможе змінюватися в залежності від умов роботи.
Keywords: тягово-потужні властивості; машинно-тракторний агрегат; створення рульових управлінь; кут повороту рульового колеса; рульові управління; велосипедна модель