Дослідження впливу методики формування амортизаційного фонду на показники ефективності діяльності підприємств - Трачова, Дар'я Миколаївна (My University, 2018)
UK: У статті розглянуто науково-методичні підходи до процесу формування амортизаційної політики підприємства і держави, потребують розгляду в контексті сприяння підвищенню економічної ефективності підприємства. RU: В статье рассмотрены научно-методические походы к процессу аморnbзационной политики предприятия и государства, которые требуют рассмотрения в контексте содействия повышению экономической эффективности предприятия. EN: The paper deals with the scientific and metodical approachesto the process of enterprise's amortization policy formation, which require consideration in the economic efficiency of the enterprise.
Improvement of the method of forming the depreciation fund to the indicators of the enterprise's effectiveness
Keywords: амортизація; амортизаційна політика; облікова політика; ефективність діяльності підприємства; амортизация; аморзационная политика; учетная политика; эффективность деятельности предприятия; depreciation; depreciation policy