Опис до патенту на винахід № 115406 "Очисник головок коренеплодів" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Винахід належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до пристроїв для очищення головок коренеплодів від залишків гички, які застосовуються у бурякозбиральних машинах
Keywords: очищення; коренеплоди; бурякозбиральна машина