Систематизація видів правового виховання - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (My University, 2018)
UK: Статтю присвячено аналізу основних видів правового виховання, їх систематизації та формуванню класифікації видів правового виховання за певними критеріями. RU: Статья посвящена анализу основных видов правового воспитания, их систематизации и формированию классификации видов правового воспитания по определенным критериям. EN: The article is devoted to the analysis of the main types of legal education, their systematization and the formation of the classification of types of legal education according to certain criteria.
Systematization of types of legal education
Keywords: правове виховання; правові традиції; патріотичне виховання; правосвідомість; правовое воспитание; правовые традиции; патриотическое воспитание; правосознание; legal education; legal traditions; patriotic education; legal consciousness