Прогнозування ресурсу трибоспряжень мобільних сільськогосподарських агрегатів - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (My University, 2008)
UK: Робота присвячена питанню прогнозування ресурсу трибоспряжень мобільних сільськогосподарських агрегатів і встановленню коефіцієнтів зношування. RU: Работа посвященная вопросу прогнозирования ресурса трибосоединений мобильных сельскохозяйственных агрегатов и установлению коэффициентов изнашивания. EN: Work is devoted the questions of prognostication of terms of term of service connections of mobile aggregates to the refuse and establishment of values of coefficients of wear of materials of basic connections of mobile technique.
Прогнозирование ресурса трибосоединений мобильных сельскохозяйственных агрегатов
Prognostication of resource tribospryazhen mobile aggregates of agricultural technique
Keywords: вузли тертя; експлуатація; надійность; підвищення ресурсу; трибоспряжень мобільних агрегатів; агрегати машин; коефіцієнт зносу; ресурс