Садівництво: рідкісні та цінні видання з фондів наукової бібліотеки ТДАТУ - Білоцька, Ольга Миколаївна; Bilotska, Olha (Мелітополь:НБ ТДАТУ, 2020)
Фонд видань з сільськогосподарської тематики Наукової бібліотеки ТДАТУ складається з вітчизняних видань та іноземної літератури, перекладеної на російську мову. На сьогодні у бібліотеці 126 назв та 195 примірників видань сільськогосподарської тематики. Хронологічні рамки книг охоплюють період з 1903 по 1950 роки. Розділ «Садівництво: рідкісні та цінні видання» представлено 19 раритетних видань із садівництва.
Keywords: наукова бібліотека ТДАТУ; рідкісні видання; рідкісні видання по садівництву