Залежність продуктивності двошнекового живильника від швидкості обертання шнеків та щільності сировини - Безпалов, Р. І.; Мілько, Д. О.; Коломієць, С. М.; Bezpalov, R.; Milko, Dmytro; Kolomietz, S. (ТДАТА, 2007)
UK: В статті викладено матеріали щодо визначення залежності продуктивності двошнекового живильника від швидкості обертання шнеків та щільності сировини, що подається до бункера живильника. EN: In a paper materials are expounded in relation to determination of dependence of the twin-screw feeder productivity on screw rotation speed and the closeness of raw material put to a bunker of the feeder.
Dependence of the productivity of twin-screw feeder on screw rotation speed and closeness of ' raw material
Keywords: живильник; рослинна сировина; зберігання рослинної сировини; ущільнення; обертання шнеків; бункер; механічні засоби