Апарат-змішувач водних розчинів. Опис до патенту на корисну модель № 157085. Україна - Кюрчев, Володимир Миколайович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2024)
Апарат-змішувач водних розчинів, що містить корпус, променеві перфоровані труби відведення суміші, циркуляційний патрубок, патрубок подачі реагенту, отвір для виходу реагенту, камеру змішування реагенту, трубопроводи тангенційного підведення реагентів, конусний ущільнювач флотошламу, дві коаксіальні труби і допоміжні циркуляційні стакани, причому лопаті циркуляційних стаканів встановлено перехресно по колу у вертикальній/горизонтальній площині.
Keywords: апарат-змішувач; водні розчини; циркуляційний патрубок; коаксіальні труби; циркуляційні стакани; перехресні лопаті