Ринок електромобілів в Україні як загальносвітова тенденція - Мальчев, Б. Р. (My University, 2021)
Електромобілі – це основна тенденція у розвитку автомобілебудування. За останні роки продажі електромобілів в усьому світі значно зросли. Це відкриває нові можливості як для старих автомобільних гігантів, так і для нових, молодих компаній, яких стає все більше і більше. Нині, автомобільний ринок динамічний, і активно розвивається. Не дивлячись на кризові явища в світовій економіці, перш за все через пандемію COVID-19 і дефіциту напівпровідникових схем, автомобільні компанії, у все більшій конкурентній боротьбі, все частіше випускають нові моделі електромобілів.
Keywords: електромобілі; технологічна революція; авто з електричним приводом; електрокари