Вплив правового менталітету та правових традицій на формування особливостей правового виховання у країнах Заходу та Сходу - Іванова, Т. О.; Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Дихотомія «Захід» – «Схід» є наглядним прикладом, який підтверджує вагомий вплив правового менталітету і правових традицій на формування специфічних особливостей правового виховання в країнах, які належать до того чи іншого світового регіону
Keywords: Захід; Схід; правовий менталітет; правове виховання; правові традиції