Розвиток техноструктури в сфері вітчизняного аграрного виробництва - Кальченко, Сергій Володимирович; Кальченко, Сергей Владимирович; Kalchenko, Serhii (ТДАТУ, 2011)
UK: В статті розглянуті перспективи удосконалення управлінського механізму в системі середнього та великого бізнесу аграрного сектору економіки, обгрунтовано необхідність принципових змін в сфері майно-управлінських відносин та їх вплив на подальший розвиток аграрного виробництва. EN: Development of infrastructure is in the sphere of domestic agrarian production. In the article the prospects of improvement of administrative mechanism are considered in the system of middle and large business agrarian the sector of economy, grounded necessity of principle changes for the sphere of property administrative relations and their influence on subsequent development of agrarian production.
Keywords: аграрний сектор; інформація; людські ресурси; інфраструктура; agrarian sector; nformation; human capitals; infrastructure