Застосування і використання наноматеріалів в практичній діяльності - Карячка, Р. О. (ТДАТУ, 2021)
Використання нанорозмірних речовин в промисловості можливо завдяки різноманітності принципово нових властивостей цих матеріалів. Нижче наведений короткий огляд застосування цього нового класу речовин в електромашинобудуванні і електроенергетиці. Перш за все, застосування наноматеріалів дозволяє створювати конструкційні матеріали з підвищеними механічними властивостями.
Keywords: формування наноструктури; застосування наноматеріалів; нанопорошки металів; нанорозмірний алмаз