Інструменти маркетингу при реалізації нішевих культур: коріандр - Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Пазенко, П. О. (My University, 2019)
Умови сучасного розвитку сільського господарства та факт нестабільності цін на продукцію сільськогосподарського виробництва вимагає знаходити нові шляхи для отримання прибутку. Саме коріандр відноситься до тих самих культур, які за своїми біологічними властивостями ідеально здатні сформувати високі показники врожайності на територіях України. Постає проблема введення коріандру на ринок спецій, а саме дефіцит маркетингових інструментів, завдяки яким коріандр міг би отримати більшу увагу серед українських споживачів
Keywords: інструмент маркетингу; реалізація іншевих культур; коріандр; збут коріандру; ринок коріандру; виробництво коріандру; особливості використання коріандру