Взриви на базах, складах та арсеналах збройних сил України. Причини в халатності, чи порушення заходів безпеки при зберіганні, транспортуванні та утілізації боєприпасів? - Бєляк, Павло Олексійович; Беляк, Павел Алексеевич; Bieliak, Pavlo (My University, 2018)
На жаль, вибухи на військових базах складах та арсеналах зі зброєю та боєприпасами в Україні за останні 15 років стали постійним явищем, тільки за три роки маємо 5 випадків. Кожен раз виникає питання, чому це сталося, в чому причини?
Keywords: вибухи на військових базах; Артемівськ; Новобогданівка; Лозова; Сватове; Балаклія; Калинівка; детонація боєприпасів; вибух сховища; знищення боєприпасів