Економічна ефективність підвищення надійності техніки в умовах експлуатації - Волков, О. Ю. (My University, 2019)
Керування надійністю техніки в експлуатації припускає розробку системи технічного обслуговування і ремонту з оптимальним доремонтним і міжремонтними ресурсами машин.
Keywords: надійність техніки; технічне обслуговування; ремонт