Характеристика і енергоємність технологічних процесів на кукурудзообробних підприємствах - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Maryna; Уколов, К. С. (ТДАТУ, 2021)
Пошук оптимального значення енергоємності дозволить розробити науково-обґрунтовані норми технологічного процесу.
Keywords: аналіз показника енергоємності; енергетична класифікація; процес зерносушіння; витрати енергії