Проблема формування здорового способу життя молоді - Верховська, Марина Володимирівна; Верховская, Марина Владимировна; Verkhovska, Maryna; Рибчинський, А. В.; Мілаєв, Олександр Іванович; Милаев, Александр Иванович; Milaiev, Oleksandr; Кубрак, Сергій Іванович; Кубрак, Сергей Иванович; Kubrak, Serhii (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Стаття присвячена актуальним проблемам формування здорового способу життя студентської молоді. Проаналізовано сучасне становище у цьому питанні, намічені можливі шляхи формування у студентів стійкої мотивації до рухової активності, яка б зберігалась упродовж життя. Сучасна концепція оптимізації навчально-виховного процесу передбачає широку просвітницьку роботу серед молоді. Реальне втілення концепції у практику вбачаємо у корінній зміні програмно-нормативного забезпечення фізичного виховання, формуванню стійкого інтересу до фізкультурного виховання.
The problem of formation of a healthy way of life of youth
Keywords: здоровий спосіб життя; студентська молодь