Спосіб комплексної переробки відходів гальванічного виробництва. Опис до патенту на корисну модель № 157081. Україна - Кюрчев, Володимир Миколайович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2024)
Спосіб комплексної переробки відходів гальванічного виробництва, згідно з яким відходи зневоднюють, обробляють у камері реакції, змішують, додатково перемішують у горизонтальній площині і обробляють вертикальною центрифугою, висушують та формують вироби. Використовують встановлене співвідношення гідроксидів важких металів Cr(OH)2, Fe(OH)3, Ca(OH)2, Zn(OH)2, до однієї вагової частини осаду на наступному рівні 53,6:3,2:10,0:14,1.