Державний менеджмент вищої освіти - Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2020)
На сучасному етапі в Україні виникла велика необхідність реформування освіти та введення сучасних шляхів впливу державного регулювання на освітні процеси. Швидкий розвиток ринку освітніх послуг та нестача кваліфікованих кадрів за окремими спеціальностями потребує дослідження державного регулювання вказаної сфери за допомогою системного аналізу державного управління ринком послуг вищої освіти.
Keywords: державне управління; державне регулювання освітніх новацій; гармонізація розвитку особистості; процес децентралізації влади